Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ελαιόλαδο με φρέσκα αρωματικά βότανα.

Υλικά:
1 κλωνάρι βασιλικό
1κλωνάρι μέντα
1 κλωνάρι ρίγανη
500ml ελαιόλαδο
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας τα αρωματικά,έπειτα τα τοποθετούμε σε βάζο ή μπουκάλι που να είναι στεγνό και να κλείνει καλά και τα καλύπτουμε με το ελαιόλαδο. Το διατηρούμε σε σκοτεινό μέρος ανακινώντας το κατά διαστήματα μέχρι τρεις εβδομάδες .
Μπορούμε να προσθέσουμε σκόρδο και κόκκους κόκκινο πιπέρι.
Είναι ωραίο σε σαλάτες  σε ζυμαρικά και σε ντιπ  με τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου