Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με μανούρι

Μια από τις ποιο γρήγορες και απλές συνταγές.
Αφαιρούμε από  τις πιπεριές  το κοτσάνι και ανάλογα με πόσες πιπεριές έχουμε υπολογίζουμε και το μανούρι , το οποίο κόβουμε σε μπαστουνάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο . Είναι ένας πρακτικός τρόπος για να γεμίσουμε τις πιπεριές μας  γρήγορα , τις τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή αν έχουμε καπνιστή πάπρικα είναι πολύ πολύ πιο ωραία .Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 20- 25 λεπτά πάντα σύμφωνα με το φούρνο που χρησιμοποιούμε , όταν πάρουν χρώμα και μαλακώσουν είναι έτοιμες . Βγάζοντας τες από το φούρνο , όπως είναι καυτές μπορούμε να τις ραντίσουμε με ξύδι βαλσάμικο !!