Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Ντιπ ελιάς αντζούγιας

Υλικά:
50 γρ φιλέτα αντζούγιας
1 σκελίδα σκόρδο
170 γρ ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
50 γρ κάππαρη
2 1/2 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο
2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι ή 1 κλωνάρι δενδρολίβανο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ να δουλευτούν πολύ καλά , αφού πρώτα έχουμε ξαρμυρίσει τα φιλέτα αντζούγιας και την κάππαρη . Φυλάσσουμε το μείγμα σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο , σκεπάζοντας το με ένα λεπτό στρώμα λαδιού . Σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί και κριτσίνια .
Μπορούμε να προσθέσουμε και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου