Καλό μεσημέρι και καλό μήνα ελπίζω για όλους,γιατί για εμένα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις.Ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού μου τα ανέτρεψε όλα , θα με κρατήσει καθηλωμένη στο σπίτι τουλάχιστον για επτά ημέρες οπότε διάβασμα και γράψιμο είναι οι μόνες δραστηριότητες μου.Όσο για το μαγείρεμα το ξεχνάω , γιατί νάρθηκας πατερίτσες και μαγείρεμα δεν ταιριάζουν στο μενού προς το παρόν. Οπότε ευκαιρία να γράψω μερικές συνταγές ,σε κάποιες από αυτές αποφάσισα να μην δίνω πάντα ακριβώς τα υλικά , όχι για να αποκρύψω τις αναλογίες , αλλά με αυτό τον τρόπο η μαγειρική γίνετε πιο ενδιαφέρον και πιο δημιουργική . Θεωρώ ότι έτσι το κάθε φαγητό , έχει κερδίσει κάτι διαφορετικό από την προσωπικότητα του ατόμου που το έχει μαγειρέψει.
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Μην φοβηθείς τη μαγειρική απλά ασχολήσου τί έχουμε περισσότερο εμείς οι επαγγελματίες μάγειρες από κάποιον που πειραματίζεται στην δική του κουζίνα, τίποτε άλλο, εκτός από τις βασικές γνώσεις που όταν τις εξελίσσουμε γινόμαστε πιο έμπειροι. Γιατί το φαγητό ενός εστιατορίου μπορεί να είναι gourmet και όχι το φαγητό στο σπίτι μας; Τί κάνει την διαφορά; Όλοι λαχταρούμε να έχουμε στο τραπέζι μας μια ωραία σαλάτα ένα αχνιστό μυρωδάτο φαγητό. Ένα ιστολόγιο που αφορά το φαγητό και τα ταξίδια.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Παγωτό από μακεδονικό χαλβά με μέλι
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου