Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με μανούρι
Μια από τις ποιο γρήγορες και απλές συνταγές.
Αφαιρούμε από τις πιπεριές το κοτσάνι και ανάλογα με πόσες πιπεριές έχουμε υπολογίζουμε και το μανούρι , το οποίο κόβουμε σε μπαστουνάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο . Είναι ένας πρακτικός τρόπος για να γεμίσουμε τις πιπεριές μας γρήγορα , τις τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή αν έχουμε καπνιστή πάπρικα είναι πολύ πολύ πιο ωραία .Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 20- 25 λεπτά πάντα σύμφωνα με το φούρνο που χρησιμοποιούμε , όταν πάρουν χρώμα και μαλακώσουν είναι έτοιμες . Βγάζοντας τες από το φούρνο , όπως είναι καυτές μπορούμε να τις ραντίσουμε με ξύδι βαλσάμικο !!
Αφαιρούμε από τις πιπεριές το κοτσάνι και ανάλογα με πόσες πιπεριές έχουμε υπολογίζουμε και το μανούρι , το οποίο κόβουμε σε μπαστουνάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο . Είναι ένας πρακτικός τρόπος για να γεμίσουμε τις πιπεριές μας γρήγορα , τις τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή αν έχουμε καπνιστή πάπρικα είναι πολύ πολύ πιο ωραία .Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 20- 25 λεπτά πάντα σύμφωνα με το φούρνο που χρησιμοποιούμε , όταν πάρουν χρώμα και μαλακώσουν είναι έτοιμες . Βγάζοντας τες από το φούρνο , όπως είναι καυτές μπορούμε να τις ραντίσουμε με ξύδι βαλσάμικο !!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου